Header img

5 x voidemainen puhdistusbalmi

16/11/2019

Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka merkitty *-merkillä. 
Rakastuin puhdistusbalmeihin vuonna 2017, kun ostin Itävallan reissulla itselleni NYX Professional Makeupin puhdistusbalmin. Harmillisesti tuota voidepuhdistusta ei edelleenkään saa ostettua Suomesta, joten vaihtoehtoisia tuotteita on tullut testattua ja aika monta! Ajattelinkin nyt pistää samaan postaukseen kaikki testaamani puhdistusbalmit ja arviot niistä.

Puhdistusbalmi on tavallaan voidemaisessa muodossa oleva öljyputsari. Balmi levitetään kuivilla käsillä kuiville kasvoille ja sen jälkeen huuhdotaan vedellä tai pyyhitään kostealla liinalla pois. Tykkään voideputsarista siksi, että se on helppo ja nopea tapa kasvojen puhdistukseen. Erillistä meikinpoistoainetta ei tarvitse, kun balmi muuttuu iholla öljymäiseksi ja poistaa kaiken vedenkestävästä ripsiväristä lähtien. Balmien jälkeen ei välttämättä tarvitse enää toista puhdistusta, mutta itse olen kyllä vielä pessyt kasvot myös kasvojen puhdistusaineella balmin jälkeen. Näin saan toteutettua kaksoispuhdistuksen helposti.

*THE SKIN HOUSE – LEMON SORBET CLEANSER

Ensimmäisenä esittelen pitkäaikaisen suosikkini, eli The Skin Housen Lemon Sorbet Cleanserin, jota olen käyttänyt jo monen monta purkkia. Riittoisa purkki, ihana tuoksu ja hyvä puhdistusteho edulliseen hintaan, tekevät tästä ehdottomasti yhden puhdistusbalmien kirkkaimmista tähdistä. Reilun kokoinen 100ml purkki maksaa *Bearelilla 21,90€ ja kestää päivittäisessä käytössä pitkään, sillä pieni määrä tuotetta riittää. Lemon Sorbet Cleanser myös emulgoituu hyvin veden kanssa. Edelleen käytössä oleva suosikkituote. Lue myös tästä balmista tekemäni postaus! Balmia saatavilla myös *Oletkaunis.fi -verkkokaupasta.

*FARMACY – GREEN CLEAN MAKEUP MELTAWAY CLEANSING BALM

Paras kaikista testaamistani balmeista. Raikas limen tuoksu on huumaavan ihana ja meikit lähtee tällä ihan huomaamatta. Todella pieni määrä balmia riittää ja muutamalla pyöräytyksellä meikit on poissa. Huuhtoutuu hyvin kasvoilta ja jättää ihon puhtaan tuntuiseksi. Ainut miinus onkin hinta, sillä näin hyvää ei tietenkään ihan halvalla saa. Riittoisa 90ml purkki maksaa *lookfantasticilla 37,45€, mutta toisaalta olipa kasvoilla miten vahva meikki hyvänsä, niin tällä sen saa helposti ja hankaamatta pois, joten on jokaisen euron arvoinen. Aion hankkia varmasti lisää!

*THE BODY SHOP – CAMOMILE SUMPTUOUS CLEANSING BUTTER

Vegaaninen ja eläinkokeeton versio puhdistusbalmista! Melko paksu koostumus, mutta sulaa hyvin iholle ja on siksi myös todella riittoisa. Tuoksu on miellytävän kamomillamainen. Puhdistusteho ei ihan pärjää parhaimmille, mutta poistaa silti meikin, kun jaksaa hetken työstää kasvoilla. Jättää ihon ihanan pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi, joten sopii erityisesti kuivaihoisille. Ei mun suosikki, mutta silti todella hyvin toimiva tuote. *Hintaa 90ml purkilla on 20,50€.

*CLINIQUE – TAKE THE DAY OFF CLEANSING BALM

Herkälle iholle sopiva hajusteeton puhdistusbalmi. Puhdistusteho oli mielestäni hyvä, vaikka ei ihan niin hyvä kuin Farmacyn balmissa. Voidemainen pehmeä koostumus, joka oli helppo käyttää. Ainut ongelma minun käytössäni oli nimenomaan tuo hajusteettomuus. Erityisesti tallipäivän jälkeen likaisille kasvoille levitetty balmi ei ollut mikään kovinkaan miellyttävän hajuinen kokemus. Toisaalta tuotehan huuhdotaan pois, mutta mulle se vaan oli liian suuri ongelma. Hajusteallergisille tämä taas on tietysti se paras vaihtoehto, vaikka ei mun suosikiksi päätynytkään. Suuri 125ml purkki maksaa *30,50€ Bangerhead.fissä, *Kicksissä 38,50€ ja *elevenillä 30,95€, joten hintavaihtelu on näköjään aika suurta.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP – STRIPPED OFF CLEANSING BALM

Vaikka tätä ei Suomesta saakaan, niin täytyyhän minun silti mainita tämä minut balmeihin rakastuttanut voide. NYXin balmissa on hyvin mieto tuoksu ja puhdistusteho oli myös hyvä. Ei ehkä ihan niin riittoisa, kuin esimerkiksi Farmacyn tai The Skin Housen balmi, mutta ei myöskään niin hintava. NYXin omilla sivuilla 400g maksaa 14 dollaria. Jos siis ulkomailla tulee vastaan, niin suosittelen ainakin kokeilemaan. Hinta-laatu suhteeltaan oikein hyvä!

Balmit on siis ehdottomasti mun suosikkeja meikinpoistossa ja jos multa kysytään, niin suosittelisin testaamaan joko The Skin Housen balmia tai sitten tuota Farmacyn balmia. Kaikkihan nämä toimi hyvin, joten erot käytössä ei ollut edes kovinkaan suuria, mutta nuo kaksi oli eniten mun mieleeni. Balmin sijaan ykkösvaiheen puhdistuksessa voi käyttää myös puhdistusöljyä, joista ajattelin myös tehdä samanlaisen postauksen, kun niitäkin on nyt tullut useampaa testattua.

Onko sulla käytössä puhdistusbalmi tai käytätkö ylipäätään kaksoispuhdistusta?

  • Charming Nails

    Ei ole käytössä koska pelkään nniiden olevan liian öljyisiä, ja sitten ärsyttävän silmiäni. Kaksoispuhdistustakaan en nyt käytä öljyjen välttelyn takia. Selvästi on silmät parantuneet eikä ne ole niin ärtyneet kuin ennen. Mutta näistä tuo Clinique kiinnostaisi eniten 🙂 mulla oli joskus theBalmin balmimainen silmämeikinpoistoaine ja siitä jäi vähän traumat, jotenkin se oli liian paksua tavaraa herkille silmille.

    • Maria Glow

      Näistä vähiten öljyinen on tuo Farmacyn. Sitä uskaltaisin suositella! Se myös huuhtoutuu tosi hyvin. Mulle ei näistä mistään oo jääny silmiin öljylähmää, mut toi TBS:n on ehkä heikoimmin huuhtoutuva.

  • JonnaH.

    TBS:n Balmi on suosikkini. Cliniqueta rakastin, mutta jotenkin viime aikoina brändi ei ole enää iskenyt pienen innostusvaiheen jälkeen. Positiivista on hajottomuus, mutta se tosi silikoninen tunne, mikä melkein kaikista tuotteista jää iholle, niin ei kiitos.

    • Maria Glow

      Cliniquella varmaan ihan tarkoituksella jätetään jonkinlainen kalvo iholle suojaamaan ja pitämään kosteutta ihossa. En oo tosin merkin muita tuotteita käyttänyt enää vuosiin, joten kokemusta ei ole. TBS:n balmissa on kyllä ihana tuoksu 🙂

  • Ansku-Glitteri addikti

    Mä juuri sain kans tuon Green balmin ja odoteelen sen testaamista aika innolla kun sitä on kehuttu aika monessa paikassa. Cliniquen tuotteista en pidä sitten yhtään ja siksi en uskalla heidän tuotteitaan nykyään edes testata.

    Tuo lemon sorbet kuulostaa myös aika kiinnostavalta ja voisin hyvin ostaa testiin

    • Maria Glow

      Lemon sorbet ja Farmacyn Green Clean on kyllä molemmat ihan huippuja! 🙂 Kiva olisi kuulla, mitä tykkäsit siitä Green Cleanista, sitten kun testaat 🙂

  • Miia

    Mie tykkään kaksoispuhdistuksesta. Olen ollut monta vuotta dermalogica tuotteiden fani. PreCleance ja PreCleance balm molemmat käytössä. Viimeistelyyn käytän special cleansing geliä 👌

    • Maria Glow

      Mulla on ollut toi ihan sama combo ja Precleanse on ihana! Hinnan puolesta sitten kuitenkin jäänyt hankkimatta jatkossa, kun hyviä balmeja löytyy edullisemminkin. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*